jueves, 7 de noviembre de 2013

Coordinació amb el menjador!!

Bones!!


En la sessió de pràctiques d’ avui, vull destacar la coordinació que hi ha entre psicopedagog i la coordinadora del menjador, ja que el servei de menjador  és una empresa externa i per tant no forma part de l’ àmbit educatiu del centre com passa altres escoles d’ EE, com ua competència més, però sí què es queden tots els nanos a menjar.
A primera hora del matí, ens hem reunit el psicopedagog, jo i la coordinadora del menjador amb l’ objectiu d’ establir les pautes què es donen a l’ escola pels  alumnes, per tal de transmetre l’ informació als monitors de cada grup.

En la reunió, hem parlat dels diferents alumnes amb els que s’ han de seguir una sèrie de protocols per problemes de salut i de com abordar els problemes de conducta per anar tots a una amb les famílies i les mestres d’ aula. Un per un, se li anava explicant allò què s’ ha acordat entre mestres i psicopedagog per tal de què ella li expliqui als seus monitors i sapigan actuar de manera adient davant els es conductes dels alumnes, ja què s’ ha de tenir en compte què potser molts de ells no tenen formació en l’ àmbit de l’ educació i concretament educació especial.

Personalment, m’ ha semblat una reunió molt interessant, ja què jo pensava què en ser un servei extern no tindrien una cooperació tant exhaustiva entre escola i menjador, ja què no només està el traspàs de l’ informació, sinó què es van plantejant dubtes que sorgeixen en el menjador per tal de donar-li solució i entre mestres i monitors tenen un petit feedback per si algun alumne ha tingut un comportament no adequat i han de prestar especial atenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario